Zoneterapi til børn og voksne

Leder du efter et sted, hvor du kan få zoneterapi? Hos Powermassage står vi klar til at give dig en zoneterapibehandling. Vores lokaler ligger på Frederiksberg, hvor vi tager imod lokale og folk fra Vanløse, Valby og omegn.

Vi har en masse erfaring med at udføre zoneterapi. Du er derfor i trygge hænder, når du kommer til os. Vi kan både tilbyde behandling til børn og voksne – dette inkluderer også helt små babyer. Derudover har vi brikse til gravide, hvorfor vi også hjertens gerne udfører behandling på dig, hvis du er gravid.

Det kan vores zoneterapeut gøre for dig

Når du får zoneterapi, trykker vores zoneterapeut på bestemte steder på dine fødder. Under din fod sidder der mange forskellige zoner, der er linket til andre dele af din krop. Ved at trykke på de rigtige zoner kan vores zoneterapeut være med til at afhjælpe symptomer eller forebygge mod sygdom.

Zoneterapi kan især være godt mod stress. Derudover er zoneterapi en god måde at få renset ud i systemet på, så din krop udskiller affaldsstoffer. Der er mange forskellige situationer, hvor zoneterapi kan være en fordel. Det kan være ved forskellige sygdomsforløb eller for at forebygge. Kontakt os gerne for at høre, om zoneterapi kan være ideelt i din situation.

Hvad koster zoneterapi?

Pris på zoneterapi hos os varierer alt efter, hvilken behandling du ønsker. Vores priser starter fra kr. 355,-, hvor du får en behandling på 35 minutter. Du kan dog også få en behandling på 60 minutter til kr. 560,-. Du har også mulighed for at kombinere zoneterapi med massage hos os. Det koster kr. 850,-.

Bestil tid til zoneterapi hos os

Ønsker du at bestille tid til zoneterapi? Du kan ringe til os på telefon 40 50 38 48 for at bestille tid. Har du spørgsmål til vores behandling er du også velkommen til at kontakte os. Du kan eventuelt henvende dig til vores e-mail info@powermassage.dk.​

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure