ManuVision behandlinger

Manuvision behandling er en alternativ og komplementær behandlingsform

der benytter teknikker som massage, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi.

Manuvision er også et træningssystem til både genoptræning og vedligeholdelse.

Der startes med at behandle kroppen, fordi det er der, vi kan starte.

Kroppen er altid udgangspunkter. Kroppen husker ens livshistorie samt alle de indtryk man får fra omverdenen, også det som man mentalt, bevist eller ubevist har glemt.

Det kan udtrykke sig som spænding og tunghed i kroppen. Man mærker det ikke altid til daglig, da det sker gennem en længere periode. Det er kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt og det er kroppen, som må lide konsekvenserne af alle vores handlinger. De konsekvenser ligger som spændinger og dermed som smerter i kroppen.

Smerter og spændinger som vi ikke i vores dagligdag, kan slippe væk fra. Kroppen har behov for hjælp til at give slip på disse spændinger og tungheden i kroppen.

Behandlingen er en dybdegående massage/kropsbehandling hvor der gøres brug af pulserende bevægelser. Dette er med til at aktivere lymfesystemet, "vække" kroppen samt løsne op for de overfladiske spændinger.

En stor del behandlingen, er at bruge sin intution og empati til at fornemme hvor kroppen har behov for opmærksomhed. Der ses på det hele menneske både fysisk og psykisk.

I løbet af behandlingen bliver der gået ind i de dybereliggende blokeringer i klientens muskler og bevægeapparat. Dette er med til at frigøre energien i kroppen. Der er fokus på klientens åndedræt, og klienten vil blive guidet i dette under behandlingsforløbet.

I behandlingen bruges flere forskelligemetoder bl.a. forskellige former for massage, bløde stræk, bløde cirkelbevægelder med leddene, pulserende bevægelser, aktivering af zoneområder og meridiansystemet med tryk mm.

Manuvision behandlig er et håndværk, der effektivt bremser den negative udvikling og samtidig aktiverer kroppensejet helbredende potentiale.

Online booking til Manuvision

Klik på tidsbestilling, onlinebooking, klik her for kode og sæt hak i

"opret med firmakode" Skriv Manuvision i feltet og følg anvisningerne.

Prisliste Massage/ManuVision.

35min. kr. 349,-

50min. kr. 450,-

65min. kr. 550,-

75min. kr. 650,-​

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure