Saltlamper til at afhjælpe forskellige problemer

​Overvejer du at købe saltlamper til hjemmet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Powermassage kan vi tilbyde dig et stort udvalg af forskellige saltlamper. Vi holder til på Frederiksberg, hvor vi har mange kunder. Vi har dog også mange kunder fra Vanløse, Valby og omegn.

Der er en masse forskellige fordele ved at have saltlamper i hjemmet. Til det formål har vi derfor samlet flere forskellige modeller, du kan benytte dig af i din bolig. Når du kommer fordi vores forretning, kan du se vores udvalg, hvor du også har mulighed for at købe dem.

Både pæne og praktiske i hjemmet

Saltlamper har nogle helt særlige egenskaber, der kan komme dig til gode, når du har dem stående i din bolig eller i din virksomhed for den sags skyld. En saltlampe af salt fra Himalaya er med til at udgive negative ioner. Disse ioner er med til at rense luften og fjerne elektricitet.

Det er dog ikke de eneste egenskaber. Der er nogle helt særlige situationer, hvor de har en rigtig god påvirkning på omgivelserne. Det kan for eksempel være godt for dig, hvis du har astma. Derudover kan saltlamper også være med til at fjerne røg.

Hvad koster saltlamper?

Vi har mange forskellige saltlamper. Vores priser varierer derfor alt efter, hvilken variant du vælger. Vores priser starter dog fra kr. 75,-.

Køb din saltlampe hos os

Vil du have del i de mange fordele, der er ved saltlamper, kan du købe din hos os. Vi varetager salg af saltlamper i en masse fine forme og designs. Der er derfor helt sikkert en, der vil passe ind i dit hjem.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 40 50 38 48, eller skriv til os på info@powermassage.dk.

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure