Massage olier

Massageolierne er udvalgt blandt de mest velkendte blandinger.

Du kan vælge frit mellem følgende olier til alle luksus kropsbehandlingerne.

Muscle

Olien udnytter ylang-ylang oliens varmende og afslappende egenskaber. Rosmarinolie stimulerer blodcirkulationen, og sammen med enebærolien lindrer de muskelømhed.

250 ml, 89 kr

​​

Relax

Indeholder lavendelolie som virker afslappende. Geraniumolien mindsker anspændthed, mens enebærolien virker styrkende. Sandeltræolien og ylang-ylang olien virker også afslappende, samtidig med at olien får en fyldig træagtig duft.

250 ml, 89 kr

Anti-cellulitis

Indeholder korianderolie som påvirker fedtforbrændingen. Patchouliolie virker oplukkende, mens fennikelolie og rosmarinolie hjælper med at fjerne affaldsstoffer.

250 ml, 89 kr

Flowers

Skøn forførende blomsterduft med hovedvægt på rose og jasmin. Mandarin giver en sød friskhed.

250 ml, 89 kr

​​

Energy

Den er baseret på mandel og hvedekimolie, tilsat rosmarinolie som virker stimulerende og rensende. Eukalyptusolie virker opløftende og styrkende og forebygger døsighed. Geraniumolie giver den en sød, tung og blomsteragtig duft.

250 ml, 89 kr

​​

Sleep well

God til folk, der har svært ved at falde til ro før sengetid. Den er tilsat lavendelolie, som er kendt for sin afslappende og harmoniserende effekt. Enebærolien virker med dens varme, søde og træagtige duft, afbalancerende på følelserne.

250 ml, 89 kr

​​

Mandelolie

Koldpresset mandelolie, som alle de øvrige olier er baseret på. Den er neutral, uden duft og tåles af de fleste allergikere.

250 ml, 69 kr

1 L. 175 kr​

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure