Firmamassage – invester i dine medarbejdere

Mangler du en virksomhed til at facilitere firmamassage for din virksomhed? Hos Power Massage beskæftiger vi os med alt fra powermassage til Gigalaser-behandlinger.

Vi holder til på Frederiksberg, hvor vores erhvervskunder primært befinder sig, men vi kører ud i hele det storkøbenhavnske område – særligt ofte nær Vanløse og Valby.

Hvad er powermassage?

Vores firmamassage har fysiurgisk massage som grundlag, hvilket er den klassiske, dybdegående massageform. Med firmamassage påvirkes hud, underhud, bindevæv og muskulaturen, hvilket har meget gavnlige effekter på kroppen.

Det kan bl.a. være med til at:

  • Forebygge og afhjælpe muskelinfiltrationer
  • Løsne spændt muskulatur
  • Fjerne væskeansamlinger
  • Øge blodcirkulationen
  • Tilføre nyt ilt til vævet
  • Fjerne affaldsstoffer
  • Forbedre både åndedrætsmønster og fordøjelsessystemet

Og så er det desuden både behageligt og afstressende, hvilket også bidrager godt til en stressende arbejdsdag.

Hvorfor skal du anskaffe firmamassage til dit firma?

Massage hjælper med at afhjælpe og forebygge forskellige problemer, der kan opstå i bevægeapparatet. Disse problemer kan forstærkes af en arbejdsdag med de samme bevægelser og/eller for lidt bevægelse.

Dine ansatte vil ikke kun få større motivation og velvære samt mindre stress med hjælp fra firmamassage - du vil også se opgang i produktiviteten hos den enkelte ansatte med et markant lavere sygefravær.

Det lyder derudover rigtig godt som virksomhed, hvis du kan tilbyde dine ansatte en god massage. Det er med til at fastholde, men også tiltrække, dygtige medarbejdere. Også her kan du se resultater i din virksomhed.

Lad os hjælpe dine ansatte og dig

Har du lyst til at snakke sammen? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, hvis du skulle være interesseret. Vores priser er billige og retfærdige, så alle kan være med.

Du kan ringe til os på 40 50 38 48 eller sende en e-mail på info@powermassage.dk. Du skal selvfølgelig også være velkommen til at komme forbi vores adresse.

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure