​Børnemassage og graviditetsmassage

Når der er tale om børn og gravide, er det vigtigt, at massagen bliver udført på den rigtige måde. Det er vi specialister i hos os. Vi har en masse erfaring med børnemassage og massage til gravide. Vi har derfor helt styr på, hvordan en behandling kan give dig velvære og afhjælpe ømheder.

Trænger du eller dit barn til at blive løsnet op i kroppen? Hos Powermassage tilbyder vi børnemassage og graviditetsmassage. Du kan få behandling i vores lokaler på Frederiksberg. Her tager vi både imod lokale kunder, men også folk fra Vanløse, Valby og omegn.

Derfor kan børnemassage være godt for dit barn

Har dit barn ømme muskler, kan børnemassage være den helt rigtige løsning til at afhjælpe problemet på. Derudover kan børnemassage også være særdeles godt, hvis dit barn oplever at være stresset. Massage til børn sikrer, at dit barn får lov til at slappe helt af og få bugt med spændinger.

Derudover kan børn også få myoser, som oftest mærkes som en knude i en muskel. Det er noget, vi kan afhjælpe med børnemassage. Vi kan hjælpe dit barn med afspændinger og få en bedre ro i kroppen. 

Graviditetsmassage kan afhjælpe mange gener

Graviditetsmassage kan løse mange af de gener, der kan opstå, når du er gravid. Behandlingen kan blandt andet være med til at lette musklernes ømhed. Derudover kan det løsne anspændthed, så du føler dig mere afslappet.

Graviditetsmassage har blandt andet positiv indvirkning på:

  • ​​Lændesmerter
  • ​Vand i kroppen
  • ​Smerter i iskias
  • ​Uro i benene
  • Bækkenløsen.

Bestil tid til børnemassage eller graviditetsmassage hos os

Ønsker du at bestille tid til børnemassage eller graviditetsmassage? Du kan bestille tid på telefon 40 50 38 48. Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du også velkommen til at skrive en e-mail til info@powermassage.dk

Print et gavekort

DVD -Lær at massere

Print en brochure